Improvement palet personal en business coaching

Improvement palet


Resultaatgerichte Coaching

Improvement palet coacht en adviseert als personal en business coach al jaren OndernemersDirecteuren, Managers en Medewerkers van Profit en Non-profit organisaties. Daarnaast is Improvement palet al een groot aantal jaren dé specialist in het creëren, ontwikkelen en geven van in-company trainingen met als specialisme commerciële-, communicatie vaardigheid en persoonlijke effectiviteit.

Wij geloven niet in de de makkelijkste weg maar in de weg die leidt naar jouw doel

Zo hebben wij ondertussen in meer dan duizend gesprekken al honderden ondernemers en executives gecoacht, die mede daardoor de resultaten hebben bereikt die jij waarschijnlijk ook voor ogen hebt. Naast ons werk als personal en business coach hebben wij tientallen jaren ervaring met het begeleiden en ondersteunen van bedrijven om hun commerciële proces zo in te richten en optimaliseren, dat zij met minder inspanning meer tevreden klanten bedienen en dus meer resultaat halen. Wij bieden individuele coaching, teamtraining en fungeren als sparringpartner voor bredere commerciële vraagstukken.

Wij geloven in mensen met passie en maken ons hard voor hen die durven te staan voor wat ze geloven en willen. 

Veelkleurigheid is ons antwoord op de grote diversiteit aan vraagstukken. Iedere vraag of organisatievraagstuk vraagt om een eigen aanpak, gericht op de specifieke context, de aard van de mens en of de organisatie. Oplossingen worden gerealiseerd door verschillende methodieken en werkwijzen. Er is niet één aanpak of kleur de juiste, het is onze veelkleurigheid, het complete palet, dat van waarde is. Een aantal elementen in onze aanpak is altijd het zelfde. We communiceren rechtstreeks vanuit het hart, direct en eerlijk. We winden nergens doekjes om maar hebben respect voor iedereen. Pas dan kunnen bestaande kaders doorbroken worden en komt er ruimte voor nieuwe ideeën en standaarden.

Vanzelfsprekend bepalen jouw vraag en situatie de inhoud van onze dienstverlening. Of het nu gaat om commerciële coaching,  persoonlijke- of organisatieontwikkeling, om training of om (individuele) coaching. Onze samenwerking is inspirerend en motiverend.

De coaches van Improvement palet zijn gecertificeerd NLP Master Practitioners.

Wij dagen uit en willen zelf ook graag uitgedaagd worden.

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.

Afspraak maken

 Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk!