Open inschrijving

Bij een open training kies je voor een praktijkgericht programma. De deelnemers aan open inschrijving trainingen komen vanuit verschillende organisaties. Hierdoor leg je contacten buiten jouw eigen werkomgeving en deel je ervaringen.

Waarom training

  • Meer inzicht verkrijgen in je persoonlijke kern competenties en ontwikkel punten
  • Vergroten van je kennis en vaardigheden
  • Vergroten van je effectiviteit in je werkzaamheden
  • Optimaliseren van je gedrag en daarmee resultaten
  • Werken aan je toekomst en het optimaliseren van je promotiekansen
  • Vergroten van je persoonlijke marktwaarde

Werkwijze

Improvement palet staat bekend om zijn zeer professionele en resultaatgerichte aanpak. Voordat jij aan je training begint, ontvangt je eerst een uitgebreid intake formulier. Met behulp van dit intakeformulier worden je persoonlijke leerwensen geïnventariseerd. Je trainer analyseert dit formulier en gebruikt het als voorbereiding op de training. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training. De training zelf zijn altijd bijzonder interactief. Diverse werkvormen wisselen elkaar af. Naast alle relevante theorie komen uitgebreid oefeningen, rollenspellen, discussies aan de orde. Maximale groepsgrootte bij onze training bedraagt 15 deelnemers.

Je vult voorafgaand aan de training een vragenlijst in, zodat je nadenkt over je daadwerkelijke leervraag. De trainer krijgt zo alvast een beeld van jouw praktijksituatie en leerwensen. Aan het eind van de training formuleer je de punten waarmee je in de praktijk aan de slag gaat. Feedback en motiverende aansporingen gaan bij ons gewoon door na de laatste trainingsdag.

Met maximaal 16 deelnemers zijn de groepen klein, zodat iedereen voldoende mogelijkheid heeft om persoonlijke leerdoelstellingen te realiseren. Er is daarmee ook tijd voor individuele aandacht, begeleiding en persoonlijk advies.

Een training wordt als los zand ervaren als er na het volgen van de training geen positief beroep wordt gedaan op en ondersteuning wordt gegeven om het geleerde in de praktijk te brengen. Na de trainingsdag(en) werk je aan een persoonlijk actieplan. Wanneer nodig of gewenst kunnen we verzorgen dat aanvullende oefeningen worden aangeboden. Wij stimuleren het uitwisselen van informatie met  studiegenoten en zijn groot voorstander van het gezamenlijk oefenen van de stof.

Onze unieke en resultaatgerichte aanpak van leidt al jaren tot een hoge klanttevredenheid.

Praktische informatie en vragen over onze trainingen

Op onze website treft u een globaal aanbod van onze trainingsmogelijkheden.

De trainingen worden op vastgelegde data en locaties gegeven. De openinschrijving trainingen vinden op wisselende plaatsen op centrale, mooie en inspirerende locaties plaats. Voor een open training kun jij je via de website inschrijven.

Wij werken met all-in prijzen. Hierdoor weet je direct wat een training kost, want er komen geen kosten meer bij voor bijvoorbeeld accommodatie, catering of materiaal.

Informatie of vrijblijvend advies

Heeft u vragen of wilt u extra informatie neemt u dan contact met ons op.

Vraag nu gratis advies gesprek aan

Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer 088-555 01 55.