Coaching

Groeien met gerichte & concrete stappen

Met behulp van coaching jouw persoonlijk geheim van succes en geluk achterhalen!

Onze visie op coaching

Coaching is een van de meest effectieve methoden om snel tot resultaten te komen. Improvement palet coacht zowel bedrijven als individuen om effectief vanuit de kern resultaten te boeken en optimaliseren. Geen onnodige poespas, doen wat gedaan moet worden.

Waarom coaching

Vormen van coaching

Proberen betekent meestal dat je ergens niet echt in gelooft maar dat je toch een poging waagt in de hoop dat het toevallig lukt. Hoe succesvol zou deze aanpak zijn denk je? Veel mensen gaan zo door het leven en hebben soms een gelukstreffers maar vooral veel missers. Niet echt opbouwend voor je zelfvertrouwen, nietwaar?

Coachen hoeft niet altijd over levens veranderende transformaties te gaan. Wij zien coaching vooral als een investering in jezelf. Wat ben je bereid te geven voor die specifieke baan die je ambieert, een gezond lichaam, goede relaties, meer geluk in het leven….?

Coaching helpt wanneer je moeilijkheden ondervind om bepaalde onderwerpen met je (naaste) omgeving of de betrokken personen te bespreken. Coaching is ook van waarde als je een klankbord, en objectieve luisteraar nodig hebt die je, zonder oordeel, een spiegel kan voorhouden.

 

Lifestyle coaching

Preventie coaching

Burn-out coaching

(New)Business coaching

Management coaching

Team coaching

Personal coaching

Carrière coaching

mBIT

Doorbraak coaching

Klaar om een afspraak te maken? 

Wil je graag een afspraak maken, of heb je een vraag over onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wat is dan coaching

Bij onze coaches kun je helemaal jezelf zijn. De coach laat jouw die (eigen) kwaliteiten ontdekken waarvan je misschien geen idee had dat je ze hebt. De Improvement palet coach zal op inspirerende en motiverende wijze samen met jou op ontdekkingsreis gaan en je nieuwe paden laten ontdekken in en met respect voor jouw wereld.

Misschien wil je gewoon eens met iemand praten…..Maar wanneer jij denkt dat je geholpen bent door jezelf te ontdekken en je daar bovenop ook nog eens bereid bent concrete stappen te zetten om positieve verandering in je leven te brengen….. neem dan contact met ons op!

“Het ergste wat je kan gebeuren is dat je er blij van wordt…..”
Mensen en of organisaties proberen wel vaak van alles, maar concreet verandert er weinig.
Hoe komt dat toch?

Werkwijze coaching

Improvement palet gebruikt wetenschappelijk onderbouwde coaching methodieken. Wij vinden het daarnaast essentieel dat het ‘klikt’ tussen jou en de coach. De kwaliteit van de relatie is de allerbelangrijkste factor voor succesvolle coaching. Coaching vind plaats op basis van respect, vertrouwen, gelijkwaardigheid, oprechte en volledige betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid. Een vertrouwensband is altijd een voorwaarden voor een goede samenwerking tijdens de coaching.

We kijken holistisch naar je vraagstukken. We verwoorden samen, op basis van een uitgebreide intake, de hulpvraag en de doelen. Daarna worden de strategie / aanpak en de te verwachte resultaten bepaald. Na overeenstemming over de doelen aanpak en verwachte resultaten bepalen we het aantal benodigde sessies en de doorlooptijd. Dit voorkomt ellenlange trajecten van praten waarbij weinig bereikt wordt.

Wij adviseren niet we begeleiden. Wij helpen jouw je eigen antwoorden te vinden op je vragen. Dit doen wij door het inzetten van diverse werkvormen waarmee jij je eigen onderzoek doet en je inzichten zal verwerven. Daarmee faciliteren we een duurzame verandering.

Veranderen gebeurt niet door af en toe een coach te bezoeken. Het gaat om de intensiteit gedurende het coachtraject. Frequent bezig zijn met groei en verandering bevorderd de effectiviteit van een coachtraject. Wij werken met werkboeken of andersoortige relevante opdrachten, waarbij je tussen de sessies door ook bezig bent met je groei. In deze actieve toepassingsperiode hebben we op verschillende manieren contact.

Aan het einde van het coaching traject evalueren we de coaching en de afgesproken resultaten en plannen we een nazorg gesprek om na 6 maanden nog eens te evalueren.

Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk