Improvement palet

Resultaat gerichte coaching en training

Wij dagen uit en willen zelf ook graag uitgedaagd worden

Heb je moeite om tijdig grenzen aan te geven? Of voel je je onzeker bij het nemen van besluiten. Heb je stress op je werk of in je relatie? Lukt het niet om te bereiken wat je graag wilt? Blijf je ’s-nachts te piekeren en kun je daardoor slecht slapen? Merk je dat jij je steeds minder goed kunt concentreren en daardoor minder zelfvertrouwen hebt?

Honderden klanten zijn je voorgegaan en hebben door coaching en training de positieve resultaten bereikt die jij waarschijnlijk ook wil ervaren. Zij wilden allemaal meer plezier, meer rust, meer balans, meer geluk, meer succes, effectiviteit verhogen, zelfvertrouwen vergroten, betere relaties of meer vrijheid in hun leven.

Daarvoor is het nodig dat je meer bewuste keuzes gaat maken.

Wij verbeteren de prestaties van jou, jouw organisatie / je medewerkers door effectief bij te dragen aan de persoonlijke en /of organisatie ontwikkeling.

Door onze adviezen, coaching en trainen van mensen willen we een wereld creëren waarin ieder mens op zijn plek is, zijn / haar kennis en creativiteit effectief benut, zijn / haar verborgen potentieel zal ontdekken en de ruimte vindt om zijn / haar volledige potentieel optimaal te benutten.

Het is ons specialisme om mensen te leren aan het roer van hun eigen leven te staan!

Iedere maand hebben wij plaats voor 4 voor gratis adviesgesprekken. Het gesprek kan telefonisch gevoerd worden of plaatsvinden op een samen te bepalen locatie. Ben jij er aan toe om een nuchtere blik op je vraagstukken te krijgen? Vraag dan zonder verplichting je gratis adviesgesprek aan.

Vraag meteen je gratis advies gesprek aan!

“Wij geloven niet in dé makkelijkste weg maar in de weg die leidt naar jouw doel”

Advies, coaching & training

Improvement palet begeleid en adviseert al jaren OndernemersDirecteuren, Managers, Teams & Medewerkers van Profit en Non-profit organisaties. Wij hebben ondertussen al honderden ondernemers en executives gecoacht, die mede daardoor de resultaten hebben bereikt die jij waarschijnlijk ook voor ogen hebt. 

Naast ons werk als lifestyle en business coach hebben wij tientallen jaren ervaring als interim-, team manager met het begeleiden en ondersteunen van bedrijven om hun processen zo in te richten en optimaliseren, dat zij met minder inspanning meer tevreden klanten bedienen en dus meer resultaat halen. 

Wij bieden lifestyle-& teamcoaching, teamtraining en fungeren als interim- & project managers als sparringpartner voor bredere proces- en optimalisatie vraagstukken. Daarnaast is Improvement palet al een groot aantal jaren dé specialist in het creëren, ontwikkelen en geven van in-company trainingen met als specialisme commerciële-, communicatie vaardigheid en persoonlijke effectiviteit.

Kernwaarden

Onderstaande kernwaarden zijn de Improvement palet gedragscodes

De ander is zonder voorbehoud waardevol. Ik neem hem serieus, hij mag er zijn met zijn probleem. Als ik zijn probleem niet (meer) accepteer dan zal ik dat melden en dan kan ik niet meer als zijn coach fungeren. Ik verwijs hem dan naar iemand anders.

Ik handel zorgvuldig en altijd vanuit een positieve intentie. Ik ben alert op signalen van de ander die mij informatie geven omtrent het effect van mijn handelen.

Mijn streven is er op gericht het best haalbare te bereiken. Dit doe ik door: verantwoording te nemen voor fouten, voortdurende correctie naar hoe het beter kan, uit iedere situatie te leren.

Ik ben, ik geef, ik ontvang. Waardoor ieder de ruimte vindt om zijn volle potentieel te benutten.

Ik ben duidelijk, vermijd dubbele bodems en verborgen agenda’s. Ik betracht openheid en ik doe wat ik zeg.

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have

Volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk