Carrière coaching

Heb jij het idee dat je nog meer uit jezelf en je werk kunt halen?

Loopbaan coaching

Carrière coaching ook wel Loopbaan coaching genoemd, is een van de meest gevraagde vormen van persoonlijke coaching. We spenderen een groot deel van onze tijd op het werk, dus het kan maar beter naar je zin zijn. Nietwaar?

Van startend top talent tot de altijd lerende topmanager iedereen kan bij Improvement palet een passende vorm van loopbaan / carrière coaching vinden. Loopbaan coaching is voor iedereen die aan de slag wil met zijn eigen loopbaan. Het maakt niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al een baan hebt. Loopbaan coaching is zowel voor mensen die het gevoel hebben de controle over hun eigen loopbaan volledig kwijt te zijn als voor mensen die dat zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke naar een fantastische baan te gaan.

De grote uitdagingen van organisaties ligt vandaag de dag in hoe je talentvolle en ambitieuze mensen kunt behouden voor de organisatie. Bedrijven moeten hun medewerkers blijven boeien en aan zich weten te binden. Een belangrijk onderdeel daarbij is dat de medewerkers begeleid worden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Wij helpen een medewerker inzicht te krijgen in zijn waarden, interesses en mogelijkheden en deze te verbinden aan een bestaande of toekomstige functie. Loopbaan coaching sluit aan bij competentiemanagement en de competentieontwikkeling en kan ook goed worden ingezet binnen het mobiliteitsbeleid van een organisatie.

Waarom Loopbaan coaching

Belemmeringen in werk, functie of studie ? 
Je kunt loopbaan coaching inzetten wanneer je belemmeringen ervaart in jouw werk, functie of studie. Loopbaan coaching is voor iedere professional die zich op zijn loopbaan wil heroriënteren of verder wil ontwikkelen. Loopbaan coaching zorgt ervoor dat jij weet wat je u wil en hoe jij jouw doelen gaat behalen.

Fusies, reorganisaties, periodes van snelle groei en dan weer afslankoperaties. De huidige tijd vraagt het nodige van bedrijven maar ook van haar werknemers. Organisaties en werknemers moeten zich voortdurend aanpassen aan de steeds sneller veranderende omgeving. We worden uitgedaagd in flexibiliteit, innovatie, persoonlijke inzet en betrokkenheid.

Uit onderzoek is gebleken dat loopbaan coaching er voor zorgt dat er minder verloop is en een diepgaand en opbouwend effect heeft op de productiviteit en werktevredenheid. Zelfs wanneer de arbeidssituatie ongewijzigd blijft. Het succes en voortbestaan van bedrijven is afhankelijk van de motivatie en expertise van haar medewerkers. Om professionals optimaal tot hun recht te laten komen zullen de persoonlijke, professionele en organisatorische doelstellingen op één lijn moeten komen. Dat is dan ook de reden dat er ook steeds meer aandacht voor loopbaan coaching bij bedrijven en vanuit de overheid is.

Als individu stellen we hoge eisen aan ons werk. Het moet plezierig zijn en mogelijkheden bieden tot verwezenlijken van persoonlijke groei doelstellingen. Op deze manier is het voorstelbaar dat er een spanningsveld ontstaat tussen het individu en de eisen van de omgeving. Dit spanningsveld brengt ons, behalve scherpte en creativiteit, ook het risico dat we onze eigen koers niet meer helder hebben of ervan afdrijven. Het vraagt om voortdurende alertheid, onderhoud en ontwikkeling. Wil jij proactief met je carrière aan de slag, of in ieder geval een reality check doen?

Carrière coaching voor jouw als personeelslid wanneer je niet tevreden bent met je huidige werk? Op zoek bent naar je ware passie. Of wanneer jij jezelf de vraag stelt moet ik voor mijzelf beginnen? Carrière coaching ook wanneer je je afvraagt of je wel de juiste keuzes maakt. Wanneer je een carrière boost nodig hebt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Carrière coaching kan in elke fase van je carrière nuttig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je jouw aanwezige talenten verder wil ontwikkelen en versterken.

Vraag meteen je gratis oriëntatie 
gesprek aan!

“Als individu wil je toch de regisseur zijn van je eigen ontwikkeling”.

Carrière coaching

Voor particulieren

Hoe verloopt carrière / loopbaan coaching voor jouw als medewerken en wat zijn te behalen resultaten

Voor bedrijven

Hoe verloopt carrière / loopbaan coaching voor bedrijven en wat zijn de resultaten voor het bedrijf

“Je staat aan het stuur van je eigen carrière voertuig”.