Training

Breed aanbod van trainingen op maat.
Praktijk staat centraal

Het is belangrijk om te investeren in ontwikkeling en trainingen

Als professional of manager ben je expert in jouw vakgebied. Met de huidige economische ontwikkelingen en versnelde technologische veranderingen is, om succes te hebben en houden, persoonlijke (door) ontwikkeling noodzakelijk. Je persoonlijke effectiviteit en communicatieve kracht zijn minstens zo belangrijk als de inhoudelijke expertise. Het succes van de organisatie is voor een groot deel afhankelijk van de groei van individuele medewerkers. Als individu ben je aan jezelf verplicht om zo nu en dan stil te staan bij jouw persoonlijke groei en groeidoelstellingen.

Training is een krachtig instrument om leidinggevende en medewerkers te versterken in hun vaardigheden en (grond) houding. Door specifieke trainingen en of workshops kun je met en van elkaar leren. Een organisatie boekt namelijk betere resultaten als alle afdelingen van de organisatie optimaal met elkaar overleggen en samenwerken. Improvement palet ondersteunt je in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en coaching. Met een training van Improvement palet zul je fundamentele stappen zetten in je ontwikkelproces. Hier gaan we uitgebreid in op onze visie op training onze trainingsmogelijkheden en aanpak.

Kenmerkend aan onze trainingen is het persoonlijke karakter. Wij kunnen desgewenst de leerstof volledig aanpassen. We werken samen met jouw aan het ontdekken en (door)ontwikkelen van jouw talenten. Wij geven geen trainingen volgens een vast draaiboek. Persoonlijke leervragen staan centraal en krijgen een plek in het programma.

Vraag hier meteen je gratis advies gesprek aan!

Onze visie op leren en ontwikkelen

Logische leer en ontwikkel niveaus

Gedrag & vaardigheden

Patronen in denken & voelen

Identiteit

Wij van Improvement palet zijn van mening dat leren en ontwikkelen op drie logische niveaus dient plaats te vinden.

Wij werken vanuit onze intrinsieke waarden en normen positief confronterend met het grootste respect voor het individu. Een aanpak die bij jou past omdat we daarmee werken in het verlengde van jouw unieke persoonlijkheid. En mochten patronen in denken en voelen (overtuigingen) een rol spelen waardoor je geleerde vaardigheden niet toepast in de praktijk, dan gaan we daarmee samen ook aan de slag.

We gaan voor het hoogst mogelijke resultaat en we zullen daarin graag net die ene stap meer maken om het optimale resultaat te behalen

Scala aan trainingsmogelijkheden

Improvement palet bied een scala aan open trainingen die wij graag voor organisaties op maat maken. Een greep uit ons trainingen aanbod staan hieronder vermeld. Mocht u meer willen weten over onderstaande trainingen of over andere mogelijkheden / programma’s willen praten neem dan gerust contact met ons op.

 • Communicatie vaardigheidstrainingen;
 • Presentatie vaardigheidstrainingen;
 • Persoonlijke effectiviteit;
 • Time Management

Wat mag je van ons verwachten

Al onze trainers hebben ruime ervaring in hun vakgebied. Dit komt tot uiting in hun kennis en ervaring van jouw business en werkomgeving. Zij verstaan dus jouw vakjargon. Daarnaast de heldere, mondelinge presentatie en de snelheid waarmee zij volledig kunnen afstemmen op jouw specifieke wensen en vragen. Zij houden de aandacht vast door afwisselende, interactieve werkvormen, levendige discussies en boeiende voorbeelden. Voor zowel de open-inschrijving trainingen als ook de incompany trainingen geldt dat in de samenwerking met onze trainers je een praktische en frisse aanpak ervaart.

Blijvend investeren in leren & ontwikkelen

Leren, ontwikkelen, opleiden & trainen zijn ‘must-haves’, geen ‘nice-to-haves’. Dit zijn de essentiële elementen voor economisch overleven, economisch herstel en toekomstige groei.
Net als andere investeringen gedijen investeringen in leren & ontwikkeling echter alleen als er ook aandacht is voor de juiste condities en methoden. 

Daarom samenwerking op dit vlak met Improvement palet.

 • Trainingen gericht op toepassing in de praktijk
 • We maken gebruik maken van logische leer en ontwikkelniveaus
 • Onze trainingen hebben diepgang humor en vooral plezier
 • Kleine groepen
 • Bieden persoonlijke begeleiding & coaching
 • Bewezen ervaring en succes
 • Hoge kwaliteit en gegarandeerd effect van trainingen
 • Hoge klant tevredenheid